Trustpilot

Stavmixer

Hitta inspiration på expondos blogg!

Är det dags att mixa en matig soppa till en slät och delikat kreation? Då är det mycket trevligt att ha en stavmixer till hands. Hos expondo kommer du att finna ett mycket rikt utbud av restaurangutrustning. Här finns kvalitetsmärken såsom Bartscher och Royal Catering som tillverkar många olika slags produkter och rejäl utrustning. I expondos webbshop kan du förlita dig på att vi erbjuder kunden produkter till förmånliga priser. Beställ din stavmixer redan idag och få leverensen på köpet!

Stavmixer – kraftull och stadig

Att mixa soppor, röror eller vad det än nu må vara ska gå fort och vara enkelt. Under denna kategorin vid namn stavmixer hittar du olika varianter som är specialicerade på olika tillfällen som passar just dina behov. Du hittar Bartschers högkvalitativa stavmixrar med både visp- och mixstavtillbehör som på bästa sätt bistår dig i det dagliga köksarbetet. Mixerstaven mixar sig enkelt igenom de allra flesta livsmedel – lätt som en plätt!


Stavmixern är ett mycket behändigt köksredskap. Det varken stor plats, är lätt att ta fram och ställa tillbaka, och framförallt går det mycket smidigt och snabbt att rengöra den avtagbara staven. Är man annars ute efter en blender då man vill kunna bjuda på läskande smoothies och andra smaskiga flytande drycker, har vi självfallet även det till förfogande. Faktum är att expondo har ett rejält stort utbud av diverse kökshjälpmedel, där du hittar det mesta som kan komma till användning när man bedriver restaurangverksamhet.


Inte nog med att stavmixern är relativt liten och behändig, den är dessutom mycket kraftfull för sin tämligen blygsamma storlek. Allt du behöver är ett eluttag och en kastrul, bunke eller dylik behållare för att kunna köra igång detta kraftpaket som bara väntar på att få stå till din tjänst och mixa det som du vill göra mos av.

Bästa stavmixern och övrig restaurangutrustning

Är det kanske dags att uppdatera inventarierna och/eller köksutrustningen i restaurangen? Eller är du kanske i färd med att starta upp en ny verksamhet från grunden och letar efter prisvärd restaurangutrustning? Lugn, då har du hittat helt rätt. Expondo saluför inte bara den bästa stavmixern för dina behov utan även ett mycket brett utbud av utrustning och tillbehör som är tillverkade för att tåla det höga tempo som råder i restaurangverksamheter.

Driver man exempelvis en cateringverksamhet kan man vara säker på att man kommer hitta diverse redskap för varmhållning av mat. Driver man däremot en pizzeria kan man också försäkra sig om att man kommer hitta användbar utrustning till den också.

Spektrat hos expondos webbshop är brett – från stavmixer till våffeljärn till storköksutrustning. Men vet du vad? Vi kan också stoltsera med många produkter inom kategorierna hantverks- och industriutrustning! Med andra ord – behöver du någongång i framtiden renovera och rusta upp köket, då vet du vart du ska vända dig. Stavmixer i all ära, men det som gör köket till ett kök är helheten. Så ta dig ett varv i vår välsorterade webbutik och ta dig god tid och fundera över hur just dina behov ser ut och vad din restaurangverksamhet är i behov av. Vi är säkra på att du kommer hitta något som passar just dig!