Trustpilot

Lökskärare

Hitta inspiration på expondos blogg!

I en restaurang eller i ett storkök är det viktigt att ha ändamålsenliga redskap. Denna lökskärare, som kommer från Royal Catering, är gjord av rostfritt stål och lämpar sig utomordentligt väl för professionellt bruk. Med en bra lökskärare kan man enkelt skära både lökar, grönsaker och frukter i snygga skivor. Denna produkt i stål är väldigt hållbar, tål dagligt slitage och den står stadigt på arbetsbänken med hjälp av de halksäkra gummifötterna.

Professionell utrustning till ett professionellt kök

På grund av ytterst vassa blad kan denna lökskärare även användas till uppskärning av tomat, gurka och andra grönsaker samt frukter. Som tomatskärare lämpar sig produkten väl då den mjuka tomaten kan placeras på behållaren där bladen fint kommer åt att skära tomaten. Produkten skär även potatis, apelsiner och lime i snygga och exakta 9 millimeter eller 4,5 millimeter tjocka skivor.

Oavsett om man arbetar i ett storkök, en restaurang, har ett cateringföretag eller står i ett snabbmatskök kommer denna rostfria lökskärare att underlätta arbetet och minska arbetstiden för momentet markant. Man kan till exempel enkelt använda maskinen som pommes frites-skärare. Om man har en större mängd potatis kommer det inte att behövas någon elektrisk potatisskalare eftersom man med hjälp av RCZS-1 får så fint skivade potatisar att de inte behöver skalas innan. Lökskäraren passar i alla kök eftersom den inte tar upp mycket plats. Modellen är vertikal och tar därför nästan inte bordsyta alls. Produkten klarar av att skära frukter och grönsaker som är upp till 9 centimeter i diameter. En extra kniv ingår i leveransen. Denna lökskärare är en attraktiv och väldesignad produkt som är mycket användbar i ett storkök, särkskilt när man snabbt behöver få en större mängd med lök, potatis eller frukt skivade till snygga och lika tjocka skivor.

En lökskärare som gör hela jobbet

Varför stå och skiva en stor mängd lök eller potatis för hand med kniv när man enkelt kan göra det med hjälp av denna lättanvända och praktiska produkt? Denna lökskärare gör jobbet snabbt, med bra resultat samtidigt som den är stadig och behändig.

Lökskärare behövs i varje professionella kök eftersom lök är en ingrediens som används i många rätter. Att skiva lök för hand är tidsödande och ökar dessutom risken för förslitningsskador i axlar och handleder. Med RCZS-1 vassa blad skär man lök utan snabbt och effektivt och behöver inte riskera skärsår när det är stressigt i köket. Royal Catering levererar en produkt av mycket hög klass för den som jobbar i storkök.

När man behöver en lökskärare som både ser professionell ut och är till en stor hjälp i köket är det RCZS-1 den rätta produkten för att få skivjobbet gjort så fort som möjligt. Expondo har ett stort urval av produkter för dem som arbetar inom restaurangbranschen.

Hos oss får du pålitliga produkter till ett bra pris. Vid en order ger vi kunden gratis leverans. Denna lökskärare i rostfritt stål har 3 års garanti och du kan testa den i 100 dagar. Skulle du inte var nöjd med produkten, returnerar du den gratis.