Trustpilot

Mjölkskummare

Hitta inspiration på expondos blogg!

För inte särskilt länge sedan var mjölkskummare mycket ovanliga i Sverige. Det är i takt med att vår kaffekultur förfinats som de idag är mer eller mindre oumbärliga, åtminstone i cafésammanhang och i alla hem där det finns någon som gärna dricker latte eller cappuccino. Köper du en Bartscher mjölkskummare för proffs kan du räkna med få en artikel som har en lika snygg som praktisk design och många funktioner. Detta till ett förvånansvärt lågt pris.

Perfekt skum till kaffet, varje gång!

Att få till perfekt kaffeskum är faktiskt inte helt enkelt. Det kräver antingen handlag eller erfarenhet och om många arbetar i köket kommer varje kopp att ha lite olika kvalitet. Det är något man i det längsta vill undvika i cafébranschen. Med en helautomatisk skummare blir resultatet det samma, varje gång. En bra mjölkskummare är snart lika självklart på många arbetsplatser som ändamålsenliga frysar.

Småföretagare kan ofta lösa problem genom att improvisera och låta till exempel grytor fungera som transportkärl och använda kylskåp när det hade varit smartare med en kylmonter. I längden lönar det sig dock att investera i ändamålsenliga hjälpmedel, särskilt när du kan få dem till riktigt bra pris som i vår butik online. Professionell köksutrustning innebär helt enkelt att man man kan arbeta mer professionellt och på det tjänar man mycket tid och därmed pengar i långa loppet. Tid som kan användas till att till exempel ge kunder ett trevligare och mer personligt bemötande. Eller till att se till så att utbudet och presentationen av det har det där lilla extra. Med en mjölkskummare behöver du inte använda ett separat restaurang spisar för mjölken vilket innebär att det blir mindre att diska. En mjölkskummare är dessutom ett kökshjälpmedel som har flera användningsområden och kan, till exempel, användas när du snabbt behöver värma mjölk.

Mjölkskummare passar i många sammanhang

Även om du inte driver ett café eller en restaurang kan en mjölkskummare komma till användning. Införskaffa en till personalköket så går det göra en bra latte till frukostmötet eller lunchpausen. Även om man har en bra espressomaskin med inbyggd skummare är de modeller du hittar vårt sortiment ett bra komplement eftersom de värmer mycket mjölk snabbt.

Många tillverkare och återförsäljare har stora vinstmarginaler på köksutrustning. Vi arbetar utifrån en annan affärsmodell där nöjda kunder och lite större säljvolymer är i centrum. När du köper en mjölkskummare från oss finns det inga mellanhänder mellan butiken och tillverkaren. Det har en positiv effekt på priset. Med en professionell mjölkskummare kan du även satsa på en billigare men lika bra espressomaskin där tillverkaren satsat på att optimera den för att brygga espresso.

De mjölkskummare du hittar i vårt sortiment är välgjorda och våra produkter är givetvis funktionstestade. Skulle du ändå få problem med din utrustning ska du veta att vi erbjuder mycket generösa köpvillkor som lång garanti och returrätt. Givetvis bjuder vi även på frakten.

Att kunna brygga goda kaffedrycker är grundläggande inom café och restaurang idag. Med en bra mjölkskummare gör du jobbet snabbare och bättre. Det tjänar både du och dina kunder på. Vår devis är att sälja proffsutrustning till riktigt bra priser.