Trustpilot

Doseringstratt

Hitta inspiration på expondos blogg!

En doseringstratt hjälper dig att fördela exakt rätt mängd av samma typ av ingrediens som du kanske hade använt spritsar till. Tratten är dock överlägsen när du hanterar vätskor och har använts länge inom till exempel chokladindustrin. Inom restaurang och catering är en bra doseringstratt ofta skillnaden mellan ett väl och ett slarvigt utfört arbete. Vi kan nu erbjuda detta praktiska redskap till ett pris som är förvånansvärt lågt i relation till den kvalitet du får för pengarna.

Det finns inga genvägar till ett bra resultat

Som företagare lär man sig snabbt att det oftast är en bra idé att ha speciell utrustning för de moment man genomför. Även om man ofta kan improvisera och uppnå samma resultat med andra hjälpmedel så går det inte lika fort. Med en doseringstratt kan man, för en mycket billig penning, höja sin kapacitet. Vi på Expondo har allt från frysar och storköksutrusntning till enkla hjälpmedel som även passar i hemmet.

De små detaljerna kan innebära stora skillnader i många verksamheter. Ett så vardagligt och enkelt föremål som en doseringstratt kan göra det möjligt att skapa kulinariska anrättningar på en helt ny nivå. Inte minst estetiskt. Detta är ett precisionsverktyg som tidigare bara funnits hos fackmän. I och med att vi pressar priset hoppas vi att fler ska investera i en doseringstratt. Att satsa på riktigt bra utrustning som en kylmonter för professionellt bruk, bra restaurang spisar och praktiska transportkärl lönar sig snabbare än du kanske tror om de hjälper dig att arbeta utan att förlora tid i onödan. Just doseringstrattar innebär att du kan utföra moment som är riktigt knepiga att få till på annat sätt. Personal inom café och restaurang får helt enkelt ett extra sträng på lyran. Doseringstrattar i rostfritt stål är mycket hållbara och enkla att rengöra. Du kommer att ha nytta av den under många år framöver.

En doseringstratt höjer nivån i köket

Med en doseringstratt arbetar du inte bara snabbt utan även ergonomiskt. Många förslitningsskador inom café och restaurang följer av att de anställda använt utrustning som inte varit anpassad för de moment som utförts. Att dosera med precision är svårt utan tratt.

En doseringstratt är ett mycket flexibelt arbetsredskap som hjälper dig när du har en fyllning av något flytande som du vill applicera i till exempel en bakelse en chokladpralin. Inget går till spillo och du tjänar tid jämfört med andra tillvägagångssätt. Du kan även arbeta med mer trögflytande ingredienser, såser, geléer, krämer och puréer. Redskapet är även perfekt för dig som på ett enkelt och snabb sätt vill åstadkomma riktigt snygga uppläggningar på tallrikarna.

En doseringstratt gjord för professionella ändamål är ett kvalitetsredskap som kommer att hålla länge. Stål är inte bara hygieniskt utan även bra i det avseendet. Om tratten har lösa delar kan du räkna med att de är fastsatta på ett sådant sätt att du inte behöver oroa dig för att de ska gå sönder.

Köp en doseringstratt och förenkla ett arbetsmoment som kan vara svårt att få till utan ändamålsenlig utrustning. Vi har inte bara bra priser (tack vare att vi arbetar utan mellanhänder) utan även villkor framtagna för att ge dig så stor köptrygghet som möjligt.