(1) Recension

Artikel: EX10010116

|

Modell: RCGL 65GE20H

Stekbord gasol - 65 cm - Naturgas - 20 mbar

8 190,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Stort grillområde – gott om utrymme för din mat på två uppvärmningsytor
  • Enkel – okomplicerad rengöring och drift
  • Lättskött – skydd och renlighet tack vare användningen av rostfritt stål
  • Snabb uppvärmning – tack vare två kraftfulla brännare
  • Kompakt – går att användas mobilt, gummitassar skyddar underlaget

PRODUKTBESKRIVNING

Det okomplicerade dubbla stekbordet för saftiga grillningsresultat

Den dubbla gasgrillen RCGL 65GE20H från Royal Catering är en professionell matlagningsenhet som används i hotellrestauranger, kaféer, snabbmatsrestauranger och inom cateringföretag, men kan självklart också användas för privat bruk. Stekbordet är flexibelt och kan användas både inomhus och utomhus tack vare sitt kompakta format.

Stekbord med naturgas från Royal Catering för dina restaurangbehov

Stekbordet är 65 cm brett och har stänkskydd på sidorna och bak. Detta skyddar maten som ska grillas från vind- och värmeförlust och förhindrar också att maten faller ner eller att stänkfett smutsar ner den omgivande inredningen. Stekbordet är tillverkat i rostfritt stål av hög kvalitet och är därför extra motståndskraftigt mot korrosion och lätt att rengöra.

Stekplattan är gjord av gjutjärn och överför perfekt värmen från brännaren till maten som tillagas. Användningen av detta högkvalitativa material förhindrar att stekbordet förvrids på grund av värme. Den massiva plattan är uppdelad i en slät yta och en räfflad yta som ger dig frihet att tillaga olika produkter och rätter samtidigt.

Gasförbrukningen för den dubbla gasgrillen är 0,6 m³/t vid ett tryck på 20 mbar. Den ultramoderna grillen fungerar med naturgas. Tack vare de två kraftfulla brännarna, var och en med en värmeeffekt på 3000 W, når stekbordet sin driftstemperatur på 50 till 300 °C mycket snabbt. Temperaturen kan regleras via två vred, vilket innebär att den släta och den räfflade sidan kan ställas in oberoende av varandra.

Royal Caterings stekbord är även utrustade med överhettningsskydd. Detta skydd avbryter automatiskt gastillförseln om temperaturen är för hög och förhindrar därmed enheten från att överhettas.

Det dubbla stekbordet RCGL 65GE20H har en borttagbar fettuppsamlingslåda i vilken överskottet stekfett rinner i genom en dräneringsanordning. Droppbrickan kan enkelt tas bort och rengöras i diskmaskinen. Enhetens stabilitet säkerställs av halkfria gummitassar som skyddar din arbetsyta från repor.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 1 recension

01.06.2023

Arrivata dopo circa 7 giorni..in perfette condizioni con un imballaggio ben fatto....la piastra ha una fattura impeccabile e robusta... indicata per un uso professionale. Appena aperta mi sono reso conto di aver preso quella a gas naturale mentre avevo bisogno di quella a gpl...(MIO ERRORE) Chiesto il reso e ora sto aspettando quella a gpl. Tutto perfetto per ora...nulla da segnalare....