Trustpilot

Konservöppnare

Hitta inspiration på expondos blogg!

För att kunna arbeta snabbt och effektivt i ett professionellt storkök gäller det att ha en funktionell och ändamålsenlig köksutrustning med kökstillbehör och -verktyg som förenklar de olika arbetsmomenten. Ett köksredskap som bör finnas i varje proffesionellt kök är konservöppnaren. Med de praktiska och högkvalitativt framställda konservöppnarna från Royal Catering öppnar du snabbt runda konserver av olika storlek med en enkel rotationsrörelse. Det sparar tid för viktigare och roligare sysslor i din restaurang, catering eller ditt gatukök!

Praktiska tillbehör för alla arbetsmoment

Effektivitet är ett viktigt ord i storkökssammanhang, och vill du spara tid finns alla nödvändiga hjälpmedel att tillgå hos expondo! Skala potatis snabbt med våra potatisskalare och skär eller klyv grönsaker i ett nafs med grönsaksskärare och grönsaksklyvare ur vår webbshop. Eller baka tidssparande med våra högkvalitativa varmluftsugnar!

Ett annat oumbärligt verktyg är konservöppnaren, och det finns nog inget kök som inte någon gång tillagar och kombinerar råvaror på konservburk med färska råvaror! Hermetisk tillslutning är ett utmärkt sätt att konservera och förvara till exempel grönsaker på under en lång tid. Inga tillsatser behövs och det skonsamma tillvägagångssättet med färska råvaror gör att viktiga vitaminer och näringsämnen kan bevaras. Men för att komma åt innehållet i burkarna snabbt behövs det rätta tillbehöret. En professionell konservöppnare i köket är en god investering och ett nödvändigt tillbehör som sparar mängder av tid.
Konservöppnarna från Royal Catering är skapade för professionella storkök, restauranger, cateringföretag och gatukök. De övertygar med en praktiskt design, solida material och noggrann tillverkning. Royal Caterings konservöppnare är framställda av högkvalitativt rostfritt stål som utmärkt ur ett hygieniskt perspektiv. Dessutom är det ett material med lång livslängd. Konservöppnarna är stationära och skruvas fast vid en arbetsbänk eller ett bord. Den fasta monteringen ökar säkerheten och även arbetstempot. Eftersom konservöppnarna används manuellt kan de placeras på valfri plats, utan tillgång till eluttag. De finns i olika modeller som passar för burkar upp till 45 cm höjd.

Konservöppnare även för stora konserver

Royal Caterings konservöppnare passar för extra stora konservburkar för restaurangkök (upp till 35 eller 45 cm, beroende på modell). Konservöppnarna är utformade att kunna manövreras enkelt utan ansträngning och med en hand, något som är viktigt även ur ett ergonomiskt perspektiv. Ställ in konservöppnaren till passande höjd. Konservöppnaren har en integrerad gasfjäder i axeln med vilken höjden kan justeras steglöst. Placera konservburken i konservöppnaren och fäll ner svängarmen som får skärbladet att tränga igenom locket på burken med stor precision. Vrid på svängarmen som med hjälp av en kugghjulsmekanism får burken att snurra samtidigt som skärbladet skär upp locket. Vrid tills burken har snurrat ett varv och locket är öppet!

När du väljer att investera i en expondo-produkt kan du vara säker på att du får bästa kvalitet till förmånligt pris. Vi arbetar tillsammans med välrenommerade tillverkare med fokus på forskning och utveckling av produkterna, innovativ teknologi och högkvalitativa material. En av våra kända samarbetspartner är Royal Catering, som erbjuder allt från storköksinredning till elektriska köksapparater som restaurangbrödrostar med upp till 6 skivors kapacitet och riskokare för stora mängder ris.
Dessutom: beställ enkelt online hos expondo så får du fri frakt och produkterna levererade direkt till restaurangen – enklare kan det inte bli!
oyal Catering öppnar du snabbt runda konserver av olika storlek med en enkel rotationsrörelse. Det sparar tid för viktigare och roligare sysslor i din restaurang, catering eller ditt gatukök!