Trustpilot

Tårtfat

Hitta inspiration på expondos blogg!

Det känns lite som om vi gått tillbaka i tiden: att njuta av en hemlagad tårta hemma hos mormor på helgen, konstfullt arrangerad på ett tårtfat. Ett nostalgiskt minne förvisso, men ett som nu återuppstått. Med dessa klassiskt moderna tårtfat och etagères kan kakor, pajer och bakverk presenteras smakfullt. Som det gamla ordspråket säger: Det är en fröjd för ögat. Tårtfaten och etagères ser till att redan snygga tårtor framträda i ännu bättre dager och imponerar med sin extraordinära design. Oavsett om det handlar om etagères i tre våningar i metall eller tårtfat i glas: hos expondo hittar du ett brett urval av förstklassig kvalitet. Låt dig inspireras och övertygas av de smakfulla köksredskapen.

Vad är skillnaden mellan tårtfat och etagères?

Generellt sett är en etagère en typ av öppen konstruktion med flera hyllor, ofta i olika storlekar. Faten är placerade ovanpå varandra. De är perfekta för alla typer av bakverk och söta godsaker som muffins, bullar, cupcakes, kakor, choklad eller till och med tårtor och pajer, beroende på hur de görs. Etagères i rostfritt stål och porslin, ofta i kombination med trä, är särskilt populära. Tårt- eller pajfat är en typ av serveringsfat som finns med eller utan fot för att arrangera och servera tårtor eller pajer. Utifrån din personliga inredningsstil kan du välja mellan olika material som glas, porslin eller keramik.

Sätt bakverk och annat elegant i centrum på etagères

När du väntar besök, varför inte ordna söta bakverk till kaffet på en vacker etagère? Godis, mindre bakverk, cupcakes eller muffins ser inte bara vackert ut på detta sätt utan kan också serveras enkelt. Dessa dekorativa köksredskap är också perfekta för att arrangera andra snacks som frukt, salta bakverk eller plockmat. Om du planerar en buffé för en fest kommer en kaketagère att stjäla showen. Beroende på tillfället och dina önskemål kan du hitta ett brett urval av vackert utformade etagères på expondo.se. Berika ditt hushåll med etagères i metall eller glas.

Tårt- och pajfat är sofistikerade kökstillbehör

Klassiska tårt- och pajfat har ofta ett praktiskt lock (glas- eller plastlock), så att bakverken skyddas från exempelvis insekter. Oumbärlig för nästa trädgårdsfest. På expondo.se kan du hitta ett brett utbud av olika utföranden och ytbehandlingar, beroende på vad du föredrar. Beroende på syftet kan du också vilja variera ibland. För trädgårdsfester är mer robusta serveringsfat av keramik, trä eller stengods säkert bäst. Situationen är helt annorlunda när det gäller eleganta bröllopstårtor eller en elegant middag - här är utsirade filigranfat och fina serveringsfat av glas eller porslin bättre lämpade för att avrunda den festliga stämningen. Dessutom kan du välja mellan: Kak- och tårtfat med fot som gör särskilt konstfulla tårtor till ett visuellt blickfång. Förresten kan du också hitta många andra köksredskap, som exempelvis trattar.

Våra tårtfat och etagères - hög kvalitet för varje tillfälle

Tårtor, pajer och bakverk är alltid populära: på fester, nästa födelsedag, dop, jubileum eller till och med utan någon speciell anledning. Det finns många goda skäl att använda vackert formade tårtfat och etagères. På expondo hittar du definitivt det du söker. Vårt högkvalitativa urval av dessa fantastiska kökstillbehör kännetecknas alltid av förstklassiga material och högkvalitativt utförande. Liksom alla kökstillbehör hos expondo imponerar de med sin attraktiva design som garanterat passar in i ditt hushåll. I vår webbutik hittar du exakt de kakfat, tårtfat och etagères som uppfyller dina krav. Välj nu bland tårt- och cupcake-faten och etagères från Royal Catering. Du kanske också letar efter en gourmetsensation för nästa fest - har du funderat på en chokladfontän? Dina gäster kommer att älska chokladfondue, som smakar underbart med läcker frukt. Ta en titt på vårt stora urval direkt.

Fördelar med våra tårt- och cupcake-fat och etagères från expondo

  • presentera kakor och pajer med stil

  • perfekt för skyltning och servering

  • ger visuella höjdpunkter

  • högkvalitativa material

  • lätt att rengöra

  • chic design

  • varierande storlekar mellan cirka 25 och 33 cm