Trustpilot

Kokkärl

På rea
Gryta - induktion 12 l
Royal Catering
(10)

Gryta - induktion 12 l

Mått (LxBxH)
28.5 x 36 x 32 cm
629,00 kr 686,62 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
I lager
FRI FRAKT ca. 29/7
På rea
Gryta - Induktion 25 L
Royal Catering
(9)

Gryta - Induktion 25 L

Mått (LxBxH)
31 x 42 x 35 cm
599,00 kr 652,54 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 29/7

Hitta inspiration på expondos blogg!

Vi erbjuder marknadens bästa kokkärl i högsta kvalitet till överkomliga priser. Bartscher kokkärl passar alla restaurangkök. De är professionellt tillverkade i rostfritt stål, och finns i olika storlekar och modeller. Kokkärlen är i hög kvalitet och kan användas vid tillagning på induktion, gas och el-spis. Beställ enskilda kärl eller ett set med flera olika modeller. Vi erbjuder 3 års garanti, fri frakt och fria returer i upp till 100 dagar.

Professionell köksutrustning av högsta kvalitet

För praktisk och professionell matlagning i storkök erbjuder vi set med olika modeller på kokkärl samt en stekpanna i rostfritt stål. Bartschers utrustning erhåller hög kvalitativ standard och är den professionella matlagarens bästa vän. Våra nichade produkter för kök och matlagning håller ett konkurrensmässigt lågt pris och vi erbjuder 3 års garanti och en enkel och smidig handel utan mellanhänder.

Vid matlagning i restauranger och storkök är det mycket viktigt att använda sig av redskap av högsta kvalitet. Våra kastruller, grytor och pannor är tillverkade i rostfritt stål och är slitstarka, uthålliga och värmer maten med en jämn temperatur. Rostfritt stål är anpassat för att tåla höga temperaturer, och det är lätt att rengöra för en hygienisk matlagning. Det avger inte heller några partiklar i maten och bidrar på så sätt inte till någon bismak. Värmebeständiga handtag både på kokkärl och partypanna gör att matlagningen kan ske säkert utan brännskador. restaurang spisar varierar i typ och modell, men vi garanterar att våra kärl passar alla då de är tillverkade för gas, induktion och el-spis. Våra låga priser gör att alla kan ha råd med förstklassig och professionell utrustning som garanterat bidrar till glädjefylld matlagning. Om du mot förmodan skulle vara missnöjd med våra köksredskap har vi fria returer i upp till 100 dagar.

Prisvärda kokkärl för professionella matlagare

Kokkärl och pannor av hög kvalitet ska inte behöva kosta en förmögenhet. Vi på Expondo erbjuder några av marknadens bästa kastruller, pannor och grytor till förmånliga priser som passar till alla storkök och restauranger. Professionell matlagning har aldrig varit enklare!

Kokkärl och pannor är grunden i matlagning och alla inom branschen kan nog instämma i att det är viktigt att arbeta med kastruller av hög kvalitet. När tempot är snabbt och mycket mat ska lagas och serveras på samma gång är endast det bästa gott nog, och effektivitet och kvalitet skall aldrig behövas tummas på. Här hos Expondo hittar du därför allt du behöver för att optimera restaurangen och storköket.

Våra kokkärl är tillverkade i den bästa tyska kvalitén och det är mycket lättskötta. Alla kärl är tål att diskas många gånger om, och för längre hållbarhet rekommenderas att verktyg av trä används. Stekpannorna och kastrullerna är lättviktiga och även kastrullen som fyller 30 L väger endast 6,35 kg.

Beställ dina kokkärl idag och få fri leverans till restaurangen eller storköket! Med fria returer och 3 års garanti har det aldrig varit smidigare att förhöja kvaliteten på matlagningen med hjälp av vårt utbud professionella och högkvalitativa grytor och pannor.