På rea

Artikel: EX10010699

|

Modell: RCVB-30X40-200

Vakuumpåsar - 40 x 30 cm - 200 st

519,00 kr 819,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Lufttät förpackning av livsmedel, vätskor, medicin etc.
  • Storlek 40 x 30 cm
  • Tjocklek 105 μm
  • Präglad/mikrostruktur
  • Mycket hållbara
  • Slitstarka

PRODUKTBESKRIVNING

Vakuumpåsarna RCVB-30X40-200 från Royal Catering är ett pålitligt tillbehör när det handlar om att förpacka livsmedel, vätska, medicin m.m. säkert. Vakuumpåsarna är lämpliga för många olika ändamål, som till exempel i livsmedelsaffärer, hotell eller i det egna, privata köket men även inom läkemedelsbranschen eller i laboratorier.

Med vakuumpåsarna är det möjligt att lagra produkter länge, samtidigt som en sparar plats genom att volymen på livsmedel, vätskor, dokument och annat minskar. Påsarna är 40 x 30 cm med en tjocklek på 105 μm.

De perforerade påsarna har en speciellt utvecklad mikrostruktur som säkerställer att luften sugs ur snabbare och folien svetsas ihop effektivare än andra påsar på marknaden. De är därigenom också mycket slitstarka och hållbara.

Vakuumpåsarna tål starka temperatursvängningar och kan frysas och värmas upp igen utan problem. Därför är det även möjligt att använda dem för tillagningsmetoden sous vide där maten tillagas skonsamt i heta vattenbad.

De hermetiskt förpackade produkterna hålls inte bara färska i vakuumpåsarna, utan även smaker och aromer skyddas, eftersom tillväxten av svamp eller bakterier förhindras genom att varorna inte kommer i kontakt med luft och oxiderar. Du kan alltid vara säker på ett perfekt resultat med vakuumpåsarna RCVB-30X40-200. De kan användas med alla gängse vakuummaskiner på marknaden.

TEKNISKA DETALJER