På rea

Artikel: EX10011442

|

Modell: RCGN-1/3-20

GN behållare - 1/3 - 20 mm

219,00 kr 259,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Mångsidig - perfekt tillbehör till bain marie eller kylmontrar, alla GN 1/3 lock passar
  • Universell - tack vare ett brett temperaturområde från -20 till 300 °C är den lämplig för både frysta och varma rätter
  • Lång livslängd - tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål med 0,6 mm tjocklek
  • Praktisk - kan staplas för att spara utrymme och kombineras med många andra GN-behållare
  • Lättskött - okomplicerad att diska för hand, tål även maskindisk

PRODUKTBESKRIVNING

Varma rätter hålls varma och kalla förblir kalla i GN 1/3 behållaren

På buffén, i snabbmatsrestaurangen, i salladsbaren eller i en glassbar: den högkvalitativa GN-behållaren RCGN-1/3-20 ur Royal Caterings sortiment av restaurangtillbehör är idealisk för att förvara både varmt och kallt på ett hygieniskt sätt. Tack vare en bred temperaturintervall mellan -20 till 300 °C är gastronorm-behållaren lämplig för en mängd olika rätter, från svalkande iskall glass till varma såser eller grytor.

Standardiserade köksredskap för professionell användning från Royal Catering

Behållaren GN 1/3 är robust och dimensionssäkert konstruerad. Den uppfyller restaurangbranschens höga krav på professionell köksutrustning, samtidigt som den är tidlöst designad. Behållaren är 20 mm djup och med upp till 0,75 liter volym. Tack vare de utplanade hörnkanterna kan GN-behållaren placeras exakt i kylmontrar eller bain marie vattenbad och kan lika enkelt plockas ut igen, när som helst. Den speciella formen på kanten förhindrar samtidigt att ånga strömmar ut när du använder ett passande GN 1/3-lock. Därigenom utnyttjas värmen också effektivt när behållaren är placerad i vattenbad.

Det motståndskraftiga, rostfria stålet är inte bara smaklöst och luktfritt utan kännetecknas också av en särskilt lång livslängd. Det gör att GN-behållaren har en mycket hög motståndskraft mot korrosion. Rostfritt stål leder också den önskade temperaturen optimalt vidare till rätterna i behållaren. Kallt hålls kallt, varmt förblir varmt. GN-behållaren är lika bra för att förvara livsmedel eller maträtter kallt i kylskåpet som för att värma upp dem i ugnen.

Den släta ytan på den polerade rostfria behållaren är okomplicerad att rengöra och tål maskindisk. Eftersom GN behållaren har avrundade hörn är det enkelt att komma åt överallt inuti den och diska den snabbt och grundligt. Efter rengöring kan behållaren användas direkt igen. Den kan kombineras med GN-behållare i olika storlekar på grund av den europeiska standarden EN 631. När behållaren inte används kan den staplas i andra GN-behållare och förvaras platssparande.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR