Trustpilot

Köksmaskin

Hitta inspiration på expondos blogg!

Är du på jakt efter ett mångsidigt effektivt kökshjälpmedel som gör jobbet åt dig? Leta inte längre – hos expondo hittar du det du är ute efter! Med en köksmaskin kommer du mycket långt i ditt dagliga köksarbete och behöver inte ödsla tid och energi på att knåda deg eller vispa ihop diverse såser. Det enda du behöver göra är at slänga i ingredienserna, sätta igång maskinen och sedan luta dig tillbaka. Köksmaskinerna från Bartscher står för god kvalitet och lång livslängd.

Stilrena köksmaskiner hos expondo

En köksmaskin ska förutom att ha hög prestationsförmåga självklart se bra ut i köket. Designen och kontroktioner hos de köksmaskiner i vår onlineshop är tilltalande och modern. Huvudsaken är naturligt vad apparaterna presterar – den snygga designen får du helt enkelt på köpet. Tack vare den stora rostfria bunken, är den mycket lätt att rengöra och du kan välja mellan både visp, degkrokar, och flatrörare beroende på vad det är du tillreder. Köksmaskinerna är enkla att ställa in till den hastighet som just du efterfrågar – den har hela 10 olika hastighetslägen!


Hos expondo hittar du ett brett sortiment inom kategorin restaurangutrustning – allt ifrån inredning till köket, till glassmaskiner, tallriksvärmare och annan nödvändig utrustning som kan komma väl till pass när man bedriver en restaurang eller behöver produkter till en bespisningssal.


De produkter vi erbjuder är tillverkade att användas av proffs, därför är det viktigt att våra produkter håller en hög kvalitet och livslängd. Vi vet att oavsett om man investerar i en köksmaskin eller nya restaurangmöbler, är det viktigt och nödvändigt att produkten håller det den lovar, så att man ska kunna fokusera på det viktiga i sin verksamhet – nämligen att laga god mat till sina gäster. Ta dig ett varv i vår välsorterade onlineshop för restaurangproffs och beställ din köksmaskin redan idag – leverensen ingår självfallet på köpet!

Pålitliga produkter

Tillverkningen av köksmaskinerna och alla andra produkter hos expondo är en mycket viktig process som ligger oss nära hjärtat. Vi ser till att alla produkter testas noggrant under tillverkningsprocessen – från ax till limpa, för att på så sätt se till att de krav som sätts av EU efterföljs. Vi vill se att våra kunder får de produkter de förväntar sig, men också att säkerheten håller högsta standard. Sedan är det faktum att vi har varit aktiva som näthandel ända sedan 2007 relevant, då vi på så sätt lyckats forma goda relationer med våra producenter, vilket innebär att vi kan hålla priserna förmånliga och attraktiva.


Varumärken som Royal Catering är vi mycket stolta över att kunna leverera till våra kunder, då vi vet vilken hög kvalitet dessa produkter innehar. Köksmaskiner och restaurangutrustning är inte det enda området vi på expondo är experter på – vi säljer även hantverks- och industriutrustning. Funderar du på att starta upp eller renovera en verksamhet kan du med fördel kika runt även i dessa två kategorier, då du säkerligen kommer att hitta användbara verktyg och redskap som är nödvändiga vid ombyggnationer.


Om du brinner för att ge dina gäster bästa möjliga upplevelse när de besöker just din verksamhet, kan du förlita dig på att expondo är onlinebutiken för dig! Välkommen in.